Wim Bartels, aangenaam.

In De DagDirigent komen de verschillende ervaringen van oprichter
Wim Bartels samen tot wat De DagDirigent uniek maakt. 

Presentator

Flexibel in vorm

Wim is op allerlei manieren en in allerlei vormen als presentator opgetreden: als facilitator tijdens het wereldwijde GRI-congres in 2016, als gastheer en gespreksleider voor commissarissenbijeenkomsten, als debatleider rondom gemeenteraadsverkiezingen, als radiopresentator van een nieuwsprogramma, als host, ceremoniemeester en dagvoorzitter tijdens conferenties. Dat maakt dat hij flexibel met alle situaties kan omgaan en weet hoe je een zaal in beweging houdt.

Spreker

Zelf ervaren

Wim heeft talloze presentaties gegeven op het gebied van duurzaamheid en aanverwante onderwerpen over de hele wereld, voor grote (1000+) en kleinere gezelschappen, van 10 minuten tot anderhalf uur, voor duurzaamheidsprofessionals, young professionals, financiële specialisten en commissarissen, in Amsterdam, New York, Mumbai, Budapest en Rome.
Hij heeft ook in talloze panels gezeten – hij weet dus wat het is om ‘aan de andere kant te zitten’ en hoe belangrijk een goede voorbereiding en goed voorzitterschap is

Muzikant

Ander perspectief

Wim is zanger en trompettist met een langjarige ervaring in allerlei stijlen, van pop tot klassiek, van luisterpubliek tot feest, van piano tot volledig orkest, van 20 mensen tot 500, van concertzaal tot poppodium. Hij heeft individuele nummers gezongen met een orkest, maar ook een volledige theateravond georganiseerd en uitgevoerd op verschillende gelegenheden. Hij heeft als frontzanger ervaring met het invoelen van en het inspelen op de sfeer in een publiek.

Adviseur

Begrip van context

Wim is ruim 25 jaar als adviseur werkzaam, op financieel gebied, integriteit, fraudepreventie en duurzaamheid – voor kleine en vooral ook grote organisaties, familiebedrijven en beursgenoteerde bedrijven, van oliemaatschappijen tot banken, in Nederland en andere Europese landen, van operationeel management tot commissarissen.
Hij weet hoe ‘de hazen lopen’ en kent de dynamiek van grotere organisaties van binnenuit.

Een seminar of evenement kan alleen succesvol zijn als deelnemers er gemotiveerd en met plezier aan deelnemen. Wim weet hoe je het instrumentarium moet bespelen om het gewenste resultaat te bereiken. Hij staat garant voor een solide voorbereiding met voldoende ruimte voor improvisatie en flexibiliteit, en is op de dag zelf op een plezierige wijze aanwezig, subtiel sturend met een scherp oog voor inhoud en proces. Resultaat: een enthousiaste en betrokken uitvoering van de partituur, met een gedragen resultaat.

Berry WammesExecutive Royal Netherlands Institute of Chartered Accountants